Subsidie isolatie woningeigenaren 2019

Subsidie op isolatie 2019.

Wees er snel bij, subsidie op isolatie ook voor woningeigenaren vanaf 2 september 2019.

Vanaf 2 september 2019 is besloten door het kabinet dat er 84 miljoen beschikbaar is gesteld voor isolatie voor woningeigenaren. Heb je een eigen woning en wil je isoleren, dan moet je dat nu zo snel mogelijk gaan doen.

Investeren in isolatie is niet alleen energiebesparen maar ook je leefklimaat verbeteren. De hoofdzaak van isolatie is eigenlijk investeren in je eigen huis om rendement te behalen. Isoleer je je huis dan bespaar je jaarlijks een enorm bedrag op energiekosten. Het levert meer op dan je spaargeld op de bank te laten staan.

De subsidie is beschikbaar zolang de pot het toelaat. Is de pot leeg dan krijg ook geen subsidie meer en is je kans voorbij. Vraag offertes aan en start nu met investeren in je eigenhuis met hoog rendement. En krijg op de koop toe ook nog een flink bedrag aan subsidie mee voor het isoleren.

Op Homebuilder vind je honderden erkende isolatiebedrijven die je graag voorzien van advies en prijsopgaves. Wij zeggen doen en niet te lang wachten.

Isoleren kan al met een kleine investering en het rendement is erg hoog.

Start hier met het gratis aanvragen van offertes. Binnen enkele uren weet je hoeveel je kunt besparen en wat de kosten zijn.

Gratis advies en isolatie offertes aanvragen >