Huis isoleren met subsidie

Huis isoleren met subsidie de trend in 2019

19-10-2019 BSB Isolatietechniek

Dit jaar brengt De Goede Sint meer mee dan verwacht. Subsidie op isolatie, je hoort het overal, iedereen spreekt er over, isoleren en energiebesparen. De overheid beloond je als je isolatiemaatregelen neemt in je eigen woning. Warmte binnen houden is de trend van 2019.

Wil jij isolatiemaatregelen nemen en besparen op energie dan ben je aan het juiste adres. Is je huis gebouwd tussen 1930 en 1970? Het is dan mogelijk dat er een spouw aanwezig is in de muur. Deze lege ruimte tussen de binnen- en buitenmuur kan je met isolatievlokken of isolatieparels laten isoleren. Hiermee bespaar je op de energierekening. Hoe dikker de spouw hoe meer je bespaart op energie. Gaat het niet om het geld, doe het dan om je leef- of werklimaat te verbeteren.

Spouwmuren isoleren is een van de meest voorkomende vormen van isolatie. Snel uitgevoerd en snel energie besparen. De spouw wordt vol gespoten met isolatiematerialen zoals supafil (glaswol) of eps parels. Het is een kleine klus en is meestal binnen 1 dag uitgevoerd.

Let op bij spouwmuurisolatie?

Je kunt niet zomaar je spouwmuren volspuiten met isolatiemateriaal. Win daarom altijd advies in bij een gespecialiseerde aannemer of isolatiebedrijf die de muren eerst controleren en kijken om te zien of deze aan bepaalde voorwaarden voldoen. Een inspectie van de buitengevel is van belang als u een scherpe en betrouwbare offerte wilt ontvangen.

Subsidie isolatie

De prijzen van isoleren kunnen erg verschillen. Dit is afhankelijk van de woning uw wensen en budget. De overheid geeft een ruime isolatie subsidie op verschillende vormen van isolatie, zo heb je de investering snel terugverdiend.

Start vandaag nog met het inwinnen van advies en het kostenplaatje voor isolatie op of in jouw woning. Vraag hier  via het offerteformulier gratis en vrijblijvend, offertes en advies aan, op basis van je wensen en budget. Vergelijk de isolatiespecialisten  op aanbod en prijs en maak uw keuze.

Een vakman bij u in de buurt, staat u graag te woord met advies over de isolatie van uw woning. Isoleren en vergelijken = dubbel besparen!