Hoe kan ik mijn huis isoleren

Eenvoudig je huis isoleren

Een niet of slecht geïsoleerde woning kan al snel oncomfortabel aanvoelen, maar daarnaast kost slechte isolatie u heel veel geld. Zonde! Wist u dat gemiddeld zo’n 25% tot 30% van de warmte in een huis verloren gaat via het dak? Om over de andere plaatsen in uw woning nog maar niet te spreken. Lees onze tips en begin meteen met besparen.

Met een kleine investering kunt u al snel winst behalen. Bijvoorbeeld door:

  • naden en kieren te dichten;
  • cv-leidingen in onverwarmde ruimten te isoleren;
  • folie achter uw radiatoren te plakken.

Grotere isolatiemaatregelen

Met vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie of dubbel glas kunt u uw huis isoleren. Isolatie van de spouwmuren van een hoekwoning kost bijvoorbeeld zo’n € 2.000. De jaarlijkse besparing op de energierekening is dan € 550. Milieu Centraal heeft meer informatie over isoleren en besparen.

Welke verbeteringen passen bij mijn huis?

Isolatie, warmtepomp, zonneboiler… Het is moeilijk kiezen tussen al die mogelijkheden. Een energiezuinig en aardgasvrij huis begint met isolatie van je woning. In veel oudere woningen is er nog geen vloerisolatie en geen gevelisolatie. Sommige van deze oudere huizen hebben ook nog geen dakisolatie en nog enkel glas. Ga als eerste met deze isolatie aan de slag, als dat ergens nog ontbreekt.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Op deze website komt u meer te weten over de prijzen, de isolatiematerialen en de terugverdientijd?

www.isolatie-offertes-vergelijken.nl

Start nu vandaag nog inwinnen van advies en het kostenplaatje voor dak, gevel en vloerisolatie of isolatieglas op of in uw woning. Vraag hier  via het offerteformulier gratis en vrijblijvend, offertes en advies aan, op basis van uw wensen en budget. Vergelijk de isolatiespecialisten  op aanbod en prijs en maak uw keuze. Een vakman bij u in de buurt, staat u graag te woord met advies over de isolatie van uw woning.

Isoleren en vergelijken = dubbel besparen!